OBS! Gratis bus fra Aarhus til Skjød d. 27. og 28. september. Bussen kører fra Bora Bora kl. 18.00. Forestillingen starter kl. 19.00 i Skjød. Efter forestillingen kører bussen retur til Bora Bora. Det er muligt at bestille en sandwich (inkl. en flaske vand) til busturen sammen med billetten.

URPREMIERE!

Dans Din Nabo - en anderledes folkefest

En sjælden gang får man chancen for at lære sine naboer at kende på en ny måde! Den internationale kunstnergruppe hello!earth besøger landsbyen Skjød i Favrskov Kommune og genopliver forsamlingshusets og dansens urgamle funktion som socialt mødested.

En deltagende folkefest skabt sammen med de lokale borgere i landsbyen, med udgangspunkt i øjeblikke hvor bevægelse og fællesskab har betydet noget i vores liv.

Sammen med publikums egne historier skaber vi nuet, og vores historier bliver udgangspunktet for en ny slags Folkefest og en ny forståelse af vores fællesskab.

Når "Dans din nabo" løber af stablen den 22. september til den 4. oktober vil man i en 20 kilometers radius også hjemme i stuerne kunne følge med - og følge instrukserne - på frekvensen 90,4 Mhz mellem kl. 18.30 og 20.30. Lokalradioen er blevet en ramme om den anderledes "danseforestilling".

"Dans din nabo" er et publikumsdeltagende værk, som er inspireret af antikkens teater, hvor teatret fungerede som et mødested mellem mennesker. Du møder op i Skjød Forsamlingshus og får et sæt hovedtelefoner og en lille bog. Bogen indeholder tegninger af bevægelsesmønstre, skrevne dialoger og instruktioner. Musik lyder i hovedtelefonerne. ”Slå op på side 5”, siger en stemme. På side 5 står der: ”Find en person med samme skostørrelse som dig selv” og ”Vælg hvem der er A og hvem der er B, og læs dialogen højt for hinanden”. Du læser teksten med din partner og I løber, drejer rundt og griner. I løbet af aftenen fyldes salen af dansende bevægelser fra deltagernes møder og danse til forestillingen "Dans din nabo".

OBS! Forestillingen den 23. september foregår på engelsk.

 

Støttegivere

Aarhus2017-sponsor.jpg

favrskovkommune-sponsor

kunstfonden_logo_300px

 

Samarbejdspartnere

skjødforsamlingshus.partner.jpg

gentænklandsbyen.partner