OBS! Kun én publikummer per forestilling - fem forestillinger om dagen.
Billetter kan kun købes online. Ikke i døren.
Forestillingen foregår på engelsk. Indgang via glas sidedør i skolegården.

"GARDEN" er en unik performance-oplevelse, hvor du som publikum - kun én person ad gangen - blive direkte inddraget i en surrealistisk eventyrverden og intime møder. En rejse i en drømmeagtig labyrint, hvor du vil møde en verden, der bedst kan beskrives som inspireret af Twin Peaks og Alice i Eventyrland!

Valget ligger i dine hænder og giver dig muligheden for selverkendelse og leg. Mød karakterer og silhuetter i en historie, der udvikler sig med dig som hovedperson.

I denne performance kan du vælge hvem du vil være, skabe din egen identitet og foretag dine egne valg og derved påvirke den performance, som du oplever. I "GARDEN" bliver grænserne til performance udvisket, når du bliver til den, du tør blive. Hvem er du, når du forlader "GARDEN"?

Ingen forestillinger på søndage.

 

Bemærk venligst:
Der er kun 55 billetter i alt til denne performance-oplevelse og hver enkelt persons individuelle eventyr er på bestemte tidspunkter mellem den 12. og 23. september. Billetter skal købes online, da ingen billetter sælges i døren. Book i forvejen og undgå at blive skuffet.

 

Om HimHerAndIt Productions

Andreas Constantinou er en koreograf, singer/songwriter og billedkunstner. I begyndelsen af 2003 stiftede han HIMHERANDIT Productions.

Han har optrådt og præsenteret sin performancekunst og musikværker i teatre, gallerier, barer og festivaler i Europa og Asien siden 2004. Bl.a. på venues som The South Bank, Bonnie Bird Teater, Robin Howard Dance Theater, Archauz og Donau Festival i Østrig.

I april 2015 producerede HIMHERANDIT dobbeltforestillingen "ReDoing GENDER" og "The WOMANhouse" på Bora Bora. Førstnævnte har siden turneret rundt i verden, bl.a. på flere festivaler, og sidstnævnte blev udvalgt til at være blandt AerowavesTwenty i 2016 - tyve forestillinger med lovende kompagnier udvalgt af de over 50 europæiske dansehuse i netværket Aerowaves.

I september 2016 havde den anden dobbeltforestilling "WoMAN" og "WOMAN" premiere på Bora Bora. De blev i foråret 2017 nomineret til en Reumertpris og sidstnævnte udvalgt at være blandt AerowavesTwenty i 2017 - og hermed også vist på Spring Forward Festival i Aarhus samme år.

Uddannet ved Europas førende konservatorium for moderne dans Laban i 2003 og har siden arbejdet og samarbejdet med nogle af Europas førende kunstnere som Kitt Johnsons 'X-ACT, PunchDrunkTheatricalExperiences, Athina Vahla, CandoCo Dance Company og Uniform.