PEEPS
- Peep shows om ensomhed og ensomme mennesker

Definition på ensomhed: ”Ensomhed er en følelse af at være ufrivilligt alene og at savne nærhed med andre. Det er den ubehagelige følelse, der opstår, når man oplever sine sociale relationer som mangelfulde. Ensomhed er derfor en subjektiv oplevelse; hvis personer mener, at de er ensomme, så er de ensomme.”

PEEPS er et opråb om den ensomhed, der rammer, når du mindst venter det.

Velkommen til et rum fyldt med fem peep shows til ni forskellige fysiske monologer og endnu flere vinkler på det at være ufrivilligt alene. Her kan du lure ind i fem intime rum fyldt om pinlige og tabubelagte følelser som tomhed, mangel og desperation.

Nænsomt og med humor dissekerer dadadans ensomhed og ensomme mennesker. 

PEEPS er en levende installation med forskellige peep shows, hvor publikum tæt på og helt uforpligtende kan lure ind i kaotiske og tabubelagte verdener.

I kontrast til teaterets kollektive oplevelse kommer vi med PEEPS ind i et absurd rum og kan bevæge os rundt i – og udforske – forskellige blikke på ensomhed i form af små levede scener udspillet i tre menneskestore kuber, en cirkusmanege og gemt bag den 4 væg.

"Jeg er ikke bange for at dø. Jeg er bange for at være ensom resten af mit liv. "

PEEPS er en co-produktion mellem dadadans, Dansehallerne og Bora Bora.
Støttet af Statens Kunstfond, Aarhus Kommune og Beckett-Fonden.

 

Video: Dokumentation af den oprindelige udendørs version i Aarhus Festuge 2017, som den kommende "PEEPS" er videreudviklet fra.