Det handler om danseren. Det handler om dig. Det handler om os. Det handler om at formulere spørgsmål og søge mange svar. Det handler om at omformulere det, vi allerede ved. Det handler om bevægelse og hvorfor vi gør hvad vi gør. Det handler om proces. Det handler om forskellige resultater og artikulationer. Det handler om dette og det. Det handler om We Are Dancers.

Velkommen til tre sensoriske og foranderlige aftener med samspil bevægelse, ord, lyde og tanker.

I løbet af en to år lang proces har Fanclub indsamlet en bred vifte af materialer der, mere eller mindre direkte, relaterer til danseren som skikkelse. Gennem artikulering, omformulering og “re-membering” bruges materialet til at udforske forskellige måder for opfattelse og relation til vores omgivelser. Hvordan kan danseren som skikkelse inspirere til alternative perspektiver, tilgange og synergier - på og af scenen?

På Bora Bora udfoldes den sidste i en lang række resultater af We Are Dancers, der gennem årene har gennemgået mange varierede udtryk og forme i sit møde med et publikum - bl.a. som en auditiv rejse, en performance lecture, en koncert, samt en række åbne danseworkshops. På denne måde manifesteres Fanclubs ambition om at udvide tanken omkring forestillingen som situation, samt performerens relation til betragteren.

Kom og (gen)oplev danseren som skikkelse, forestillingen som form, samt din egen position som publikum, når Fanclub indbyder dig til at være en del af deres dybdegående refleksion, hvor du selv har mulighed for at influere forløbet og din egen oplevelse.