keðja 2012-2015

Projektet keðja 2012-2015 er den største mødeplatform for dansere, undervisere, producere, forskere og akademikere, hvor de kan mødes og tale om vigtige emner inden for contemporary dance i den nordiske/baltiske region.

keðja har gennem de sidste fire år afholdt aktiviteter i otte forskellige lande. I den nye periode 2012-2015 vil netværket afholde tre “encounters”, tre store projekter: Wilderness, Mentoring Scheme, Reading Dance – Writing Dance så vel som et antal tænketanke.

Wilderness dans

Bora Bora er ny partner i netværket i den nye periode, og vi deltager i afviklingen og planlægningen af de tre encounters og Wilderness-projektet. Projektet er det største i keðja, hvor vi tilbyder et stort antal residencyophold for dansere på ti “vilde” lokationer i de nordiske og baltiske lande. Find billeder, video og dagbøger fra alle gruppernes ophold på Wilderness-bloggen.

Hold dig gerne opdateret her på siden med calls fra keðja og læs mere på kedja.net.

Anatomy of Dance
Kompagniet Anatomy of Dance besøgte Toftlund Højskole i september 2013 som det første af fire residencies i Danmark.

Logoer til web Wilderness kedja

Projektet er støttet af EU’s kulturprogram, Norden – Kulturkontakt Nord og Nordisk Kulturfond, Statens Kunstråds DIVA-ordning, Den Ingwersenske Fond og Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond.

Vil du vide mere om Bora Boras internationale aktiviteter?