Nyheder

DECEMBER 12, 2017

Bora Bora Residency Centre lancerer sit første open call efter kunstneriske ideer, der skal undersøges og/eller udvikles i sæsonen 2018-19 (fra august 2018 til juni 2019).

Vores residencies retter sig mod professionelle dansere, dansekompagnier eller sceneinstruktører med en stærk koreografisk ide og i dette første år af projektet vil der være 3 residencies. I de følgende sæsoner vil der være minimum 6 residencies pr. sæson.

Bora Bora Residency Centre tilbyder:
– Økonomisk bæredygtigt program med løn til et kunstnerisk team på op til fire personer for en periode på 2-3 uger.
– Dækning af transport 
– Professionelle arbejdsforhold på Bora Bora og hos vores partnere, der er teatre og højskoler, som samarbejder med Bora Bora Residency Centre. Læs mere om vores partnere her.
– Mulighed for samarbejde med Bora Boras interne dramaturger og udvalgte mentorer, eksterne partnere indenfor ny teknologi, uddannelse, research og outreach.

VORES ONLINE ANSØGNINGSSKEMA ER NU LUKKET FOR I ÅR

Vi takker for ansøgninger og åbner op for nye i januar 2019

Læs mere på www.bora-bora.dk/residencycentre

For spørgsmål skriv gerne til os på residency@bora-bora.dk

Download som pdf her

Subscribe to our mailing list


Danske med-værter

  Vestjyllands Højskole – Velling

Vestjyllands Højskole er en almen-kreativ folkehøjskole med plads til 70 elever på de lange højskolekurser og lidt flere på ugekurserne. Vi har ofte elever fra hele verden, med overvægt af danske elever. Hovedfagene er dans, musik, sang, keramik, maleri, teater, bæredygtighed, madlavning, skrivekunst og sport. Vestjyllands Højskole er den grønneste højskole i Danmark. Maden er 90-100% økologisk, vindmøller giver CO2-neutral energi, mens solenergi og jordvarme holder os varme.

  Musik og teaterhøjskolen – Toftlund

Musik og Teaterhøjskolen er en dansk folkehøjskole i Toftlund, Sønderjylland, som har specialiseret sig i linjefagene musik, sang, lydteknik, elektronisk musik, teater, dans og nycirkus. Højskolen har siden starten i 1984 profileret sig på et højt fagligt niveau indenfor rytmisk musik og teater.

  Nørgaards Højskole – Bjerringbro

Nørgaards Højskole er højskolen med linjefag i foto, rytmisk musik, elektronisk musik, filmskuespil, dans, kultur, kunst, adventuresport og outdoor. Nørgaards Højskole tilbyder lange højskoleophold fra 18 og op til 39 uger, og tager på storbystudieture til Berlin og New York på alle ophold.  Højskolen har fantastiske rammer såvel inde som ude, et meget bredt fagudbud og ikke mindst et ungt og dedikeret lærerteam.

  Testrup Højskole – Mårslet

Testrup Højskole kombinerer en højt kvalificeret faglig undervisning med den atmosfære af hjemlighed, som kendetegner et godt højskoleliv. Linjefagene er teater-, kunst-, musik-, filosofi- og skrivelinjen. Et højskoleophold indebærer meget mere end undervisning: Foredrag, højskolesang, koncerter, udflugter, teaterture, sportsaktiviteter, kulturcaféaftener, fester, fællestimer – samt hele den overvældende blanding af samvær og nærvær, som kun kan beskrives med ét ord: Højskole!

  Limfjordsteatret – Nykøbing Mors

Limfjordsteatret er et professionelt drevet egnsteater for hele Mors med økonomiske bidrag fra Morsø Kommune og staten. Limfjordsteatret producerer to-fem forestillinger om året for både børn, unge og voksne, som spiller lokalt og sendes på turné i ind- og udlandet. Limfjordsteatret råder over teatersal (blackbox/fleksibel sal) og lille prøvesal. Derudover tilbyder Limfjordsteatret teaterundervisning for børn og unge.

   Teatret Svalegangen – AarhusTeatret Svalegangen is a professional venue both producing and presenting new work every year that is bold, beautiful and roaringly relevant. Teatret Svalegangen, placed in the heart of Aarhus, has 3 stages in varying sizes and more than 20,000 guests visits the theatre annually.  

 

  Team Teatret – Herning

Team Teatret er et egnsteater, som er etableret tilbage i 1968. Dermed er Team Teatret det ældste, eksisterende egnsteater i Danmark. Team Teatrets mission er at skabe tidssvarende og debatskabende teater, som udfordrer publikum – og teatret. Salen er en black box-sal med et sceneareal på 9,5 x 10 meter.

  Black Box Theatre – Holstebro

I Holstebro har man fokus på talentudvikling, der starter allerede fra børnehaveplan. Black Box Dance Company bygger ovenpå dette for at styrke hele den stamme af talent, der skyder op. Black Box Dance Company startede ud i 2013 med 6 håndplukkede professionelle dansere fra Europa, men blev i oktober 2014 udvidet til 8 dansere i forbindelse med forestillingerne “PUSH” og “7EVEN”. De unge nyuddannede dansere er rollemodeller ind i miljøet, som talenterne kan spejle sig og finde selvtillid i.

 

Tværsektorielle partnere

                                     

 

 

Støttegivere