Du kan trygt købe billetter til den kommende sæson på Bora Bora.

Myndighedernes anbefalinger opdateres løbende, og Bora Bora vil til enhver tid følge alle gældende anbefalinger.

Hvis det mod forventning skulle ske, at vi ikke kan gennemføre forestillinger, vil publikum med billet få deres penge retur. Vi tilbyder også helt ekstraordinært at bytte din billet, hvis du bliver syg og er nervøs for at smitte andre og derfor må melde afbud.

Når du køber billet online vil der automatisk blive booket et tomt sæde på hver side af dine bestilte sæder. Du sidder derved sammen din familie eller venner, men har minimum 1 meter til det øvrige publikum.

Vi opfordrer vores publikum til at købe billet online i forvejen for at undgå kødannelse ved indgangen. Det vil også være en god idé at ankomme til teatret i god tid, da vi åbner dørene ind til teatersalen et kvarter tidligere, end vi plejer.