Opdateret 14. august 2020

Du kan trygt købe billetter til forestillingerne på Bora Bora.

AFSTAND
Bora Bora følger til enhver tid alle gældende retningslinjer fra myndighederne. Når du som publikum køber billet bliver der placeret et tomt sæde på hver side af din bestilte gruppe sæder. Du sidder derved sammen din familie eller venner, men har minimum 1 meter til det øvrige publikum. Dette betyder også færre gæster i salen end normalt.

KOM I GOD TID
Publikum opfordres til at købe billetter online og ankomme i god tid. Kødannelse undgås ved at lukke publikum ind i salen løbende fra en halv time før forestillingens start.

GRATIS MUNDBIND OG HÅNDSPRIT
Der udleveres gratis mundbind til publikum ved indgangen. Der vil desuden være håndsprit ved indgang og udgang samt flere andre steder i teatret.

SIKKERT BILLETKØB
Publikum behøver ikke bekymre sig m.h.t. at købe billet til Bora Boras forestillinger. Hvis det mod forventning skulle ske, at Bora Bora ikke kan gennemføre forestillingerne, vil publikum med billet få deres penge retur. Teatret tilbyder også helt ekstraordinært at bytte billetter til en anden forestilling, hvis man som publikum bliver syg og er nervøs for at smitte andre og derfor må melde afbud.