La [SIC] (ES)

Après la Chronique
Bevægelse
lydkunst
Nonverbal
Robotteknologi
Surrealistisk

Et David Lynch-agtigt mareridtsscenarie udfolder sig i et absurd univers, hvor menneskelige relationer er helt afskaffede, eller kun eksisterer via et medie. Après la Chronique er en dyster og surrealistisk forestilling, om social isolation i et hyper-forbundet samfund. Forestillingen er non-verbal og blander bevægelse, robotteknologi og lydkunst.

Spilledatoer
4. okt. 2021 - 5. okt. 2021
Priser
Kr. 60 - Kr. 170
Varighed
1 time
Sal
Store Sal

Om forestillingen

Après la Chronique er en nonverbal, tværkunstnerisk forestilling (bevægelse, robotteknologi, lydkunst) for et voksent publikum. På scenen er der to performere og en lokal ikke-professionel performer.

Après la Chronique er en forestilling om følelsen af social isolation i vores hyper-forbundne samfund. Forestillingen tager publikum med til et afsondret ”ikke-sted”, hvor menneskelige relationer er afskaffet, eller kun eksisterer via et medie. Startscenen er helt hverdagsagtig; to performere, stiliserede som tvillingefigurer, sidder ved et bord og spiser. Gradvis ændrer scenariet sig til et absurd og surrealistisk blændværk, hvor begge performere tvinges til at synke ned i deres egne verdener.

Gennem performernes ekstremt langsomme bevægelser og den omhyggelige præcision i selve iscenesættelsen, breder sig en dyster stemning af isolation. En stemning, som i sit koncentrerede, fortættede udtryk minder om et David Lynch-agtigt mareridtsscenarie.

Om La [SIC] (ES)

La [SIC] er et internationalt performancekompagni med base i Barcelona. Kompagniet har taget ”Slow Food”-bevægelsens filosofi til sig; at tage sig den nødvendige tid til at udvikle og skabe deres kreationer. Hensigten er at skabe et rum, hvor selve produktionsprocessen er resultatet af, og ikke starten på, en refleksionsproces.
Kompagniets arbejde er blevet præsenteret i en række europæiske lande.
La [SIC] vandt Presente / Futuro-prisen i 2019 (Italien).

KREDITS

Kreation
Nicolas Hermansen (along with the performers) 

Sceneperformere
Jordi Font 

Manuel Montes 

*Local performer 

Lyd performer
Nicolas Hermansen 

Produktion
Marie Abel 

Scenetekniker
David Ribas Cortes


‘Spider robot design and initial coding’
Xu Yinghao 

Scene, lys og rekvisit design
Nicolas Hermansen 


an Ass. Cult. Mirando Terpsichore production 


Skabet med støtte af  Fabra i Coats, Fàbrica de Creació and La Blanca performance art lab.