URPREMIERE!

Nogle gange ser jeg mig selv udefra.
Det er mig - men jeg kan ikke gå ind i mig igen.
Føles som en fremmed. Er det mig?
Jeg dykker ind i mig selv, under min hud.
Hvor mange er vi? Hvem er de, og hvordan eksisterer vi sammen?

Virkeligheden opløses.

Kunstner- og koreograf-duoen Fabio Liberti og Emanuele Rosa udforsker denne personlige ud-af-kroppen oplevelse og sameksistens gennem bevægelse, dans og videokunst. I denne duet inviterer de publikum til at udforske denne fascinerende dualisme i sind og krop og stille spørgsmålstegn ved, hvordan vi definerer personlighed, og hvordan sådanne begreber forstås og værdsættes i vores samfund.

Fabio Liberti og Emanuele Rosa vil gerne rette din opmærksomhed mod det sociale pres, der findes på at være ÉN - defineret af en klar og rationel personlighed. Dette forsøg på at rationalisere og kategorisere vores selvfølelse i ÉN del i stedet for at omfavne et multidimensionalt ideal. Med denne danseforestilling stykke engagerer de publikum i en reflektion over personlighed, identitet og psyke.

"As if, I have missed myself" er det første projekt, der kombinerer Fabio Liberti og Emanuele Rosas koreografiske praksis - begge skabere af og performere i forestillingen. Samarbejdet er født som en intens idéudveksling og instinktiv kunstnerisk forbindelse, og projektet er blevet skabt over tre kunstnerophold: To i Danmark på Performing Arts Platform og på Bora Bora i Aarhus, og et på Teatro del Lemming i Italien.

En Bora Bora co-produktion.

OBS! Bemærk at den sidste af de i alt 5 forestillinger spiller kl. 17:00 (26. november).