dadadans (DK), Holstebro Dansekompagni og Bora Bora

Bevæg Krop og Sind – Workshop
Spilledatoer
6. okt. 2021 - 27. okt. 2021
Priser
Kr. 0 - Kr. 0
Varighed
2 timer
Sal
Stub 2, Brobjergskolen

Bevæg krop og sind – dans ud af isolationen!

I samarbejde med BORA BORA og dadadans tilbyder koreograf og underviser Helle Bach et workshopforløb, der aktiverer både krop og sjæl. Workshoppen er både for bevægelsesnovicer og garvede bevægere, unge voksne og ældre og alt derimellem – Udgangspunktet er den enkeltes krop.
Som deltager bliver du en del af et dynamisk fællesskab, hvor du får aktiveret din lydhørhed overfor kroppens udfoldelsesmuligheder og måder at udtrykke sig på gennem bevægelse. Dette sker ved selv at komme på gulvet og mærke dansen på egen krop. I tillæg til workshoppen møder vi i fælleskab professionelle dansere ved eksklusive arrangementer såsom åben visning og til forestilling med after talk.
Praktisk består workshoppen af en fysisk opvarmning og specifikke øvelser. Igennem guidede improvisationer vil du blive introduceret til dansens forskellige tilgange til krop og koreografi – altså en undersøgelse og introduktion til de forskellige måder, som dansen har udviklet det at fortælle med kroppen.
Her får du mulighed for at genopdage kroppens formåen til at opleve fælleskab med udgangspunkt i din egen krop, men også ved at iagttage andres. Det er en unikt tilbud om at bryde isolationen i fællesskab gennem mødet med dansen – det er mindfullness for krop og sjæl!

Tilmelding

Tid: 6/10, 13/10, 20/10 og 27/10, alle dage fra kl 17.00 til 19.00.
Sted: Stub 2, Brobjergskolen (Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus)
Tilmelding: Det er gratis at deltage, men man skal kunne deltage alle gange.
Tilmelding skal ske via: mads@dadadans.dk (begrænset antal pladser)

Om underviseren

Helle Bach er udd. danser fra Balletakademien Göteborg og Ménagerie de Verre, Paris. I 2004 grundlagde hun kompagniet dadadans, der er tilknyttet til BORA BORA. Helle Bach har løbende undervist i dans både som højskolelærer, til børn, unge og voksne samt professionelle.

Workshoppen afholdes af dadadans i samarbejde med Holstebro Dansekompagni og BORA BORA med støtte fra Region Midtjyllands Kulturpulje.