Forestillingen præsenteres på Bora Bora i et Aerowaves dobbeltprogram sammen med forestillingen "What Does Not Belong To Us". Billetten gælder til begge forestillinger (2 forestillinger på 1 aften til 1 billets pris).

Des Gestes Blancs (White Gestures) - en duet for en far og en søn.

En duet med far og en søn, der forsøger en fysisk tilgang til begrebet det faderlige bånd. Sammen undersøger de formen af en far og et barns figur. Alt det, der er tilbage at gøre, er at danse uden at gøre nogen ekstra besvær. "Des Gestes Blancs" (White Gestures) viser et par, der gennem ubalancen og deres kræfter forsøger at finde præcision, opdager lysten til at lege med hinanden og drilsk tager imod chancen for ømhed. En dans, hvor billedet er af én er en refleksion af den anden - forvrænget i tid og rum.

Om skabelsen af forestillingen:
At løfte er en regelmæssig del af den hverdag, der deles af forældre og deres småbørn. Derfor var idéen at bruge den fysiske virkelighed som udgangspunkt for at opmuntre til den legende relation. Hvordan kan en duo finde en balance, når deres vægt er så forskellig?

Udvalgt af Aerowaves - netværket af europæiske danseteatre - til i år, at være blandt Twenty19 - årets bedste danseforestillinger fra nye europæiske talenter.