Magnus Plejdrup / Rasmus Botoft / Morten K. Roesen / NJYD Quartet (DK)

Løb
livemusik
performance
teater

// AFLYST! //

Løb! Ellers står alting stille. Som viseren på uret må vi bevæge os. Kun i det hinsides venter den uendelige stilstand. En koncertperformance for fire musikere og en skuespiller. En co-produktion med Aarhus Unge Tonekunstnere.

Spilledatoer
27. feb. 2021 - 28. feb. 2021
Priser
Kr. 60 - Kr. 170
Varighed
Sal
Store Sal

Information

Bevægelighed er en frihed, der er det ypperste indenfor den menneskelige evolution. En ufattelig evne, der lader os forfølge det vi har kær, og som lader os se og udforske verden i sin helhed.

Men i en hinsides verden er bevægelse ikke en selvfølge. I en hinsides verden står alt stille; i en hinsides verden eksisterer bevægelse udelukkende som u-udklækket potentiale. En evig stilstand før en storm, ingen ved, hvornår finder sted.

Løb er en forestilling i tværfeltet mellem musik og teater, hvor musikken bliver performativ og hvor teatret bliver polyfont; hvor de fire vidt forskellige instrumenter guitar, slagtøj, fløjte og saxofon møder et helt femte, nemlig skuespilleren selv.

Forestillingen udvikles mellem komponist Magnus Plejdrup, musikerne fra NJYD Quartet, skuespiller Rasmus Botoft og instruktør Morten K. Roesen. Projektet tager udgangspunkt i, hvordan semantikken i det danske sprog kan udtrykkes i form af lyd og performance, og hvordan disse to kunstarter sammen kan bidrage til en større udtryksform.