Šeiko Dance Company (LIT) - for børn 0 til 12 mdr.

Lumi
babydans
interaktivt
sanseunivers

// AFLYST! //

Oplev et varmt imødekommende rum, som din baby kan gå på opdagelse i sammen med dig og forestillingens dansere. Med en interaktiv scenografi af lysende objekter, der reagerer på berøring og bevægelse. Kom, slap af og nyd den stimulerende og visuelle oplevelse.

Spilledatoer
1. juni 2021 - 3. juni 2021
Priser
Kr. 60 - Kr. 170
Varighed
120
Sal
Store Sal

Information

For børn i alderen 0 til 12 måneder

Velkommen til “Lumi” – den overjordiske sfære af fortryllende lys og fascinerende dans. Du og dit barn opfordres til at vandre og udforske, at flyde mellem lysende genstande, der reagerer på berøring og bevægelse, at overgive jer til fascinerende fornemmelser, at nyde den magiske dans og musik, at dagdrømme …

Scenerummet er designet til at udfordre konventionel opfattelse af æstetik til babyer. Det præsenterer en usædvanlig sensorisk oplevelse og atmosfære, rig på bevægelse og moderne dans. Som publikum er du fri til at bevæge dig rundt, nyde flere perspektiver, udforske, være aktiv og/eller blot slappe af.

For at respektere både babyers og voksnes individuelle behov såvel som den tid, der kræves for deres oplevelse, opfordres publikum til at nyde installationen på den måde, det passer til deres personlige behov – at komme til det tidspunkt, der passer dem bedst og blive så længe de kan lide det inden for forestillingens varighed.

Dans Baby Dans

DANS BABY DANS

“Dans Baby Dans” er Bora Boras festivalkoncept for det yngste publikum. I 2017 og 2019 præsenterede Bora Bora festivalen, hvor vi viste flere forestillinger af denne art. Festivalen vender tilbage i 2022, men i 2021 præsenterer vi én enkelt forestilling – “Lumi” – under “Dans Baby Dans”-konceptet.

På festivalen i 2019 præsenterede Dalija Acin Thelander fra Šeiko Dance Company forestillingen “The Garden of Spirited Minds”.

Credits

Koncept, koreografi, lys & kostumer:
Dalija Acin Thelander
Musik:
Qillannguaq Q. Berthelsen
Installation & scene design:
Linas Kutavičius & Dalija Acin Thelander
Performet at Šeiko Dance Company:
Marija Ivaškevičiūtė
Inga Kuznecova
Oksana Griaznova
Mantas Černeckas
Erikas Žilaitis
Lysformer:
Linas Kutavičius
Programmering:
Justas Bø
Producer:
Vilija Bartašiūtė