ANG. COVID-19: Billetkøb og ankomst. Du kan trygt købe billetter til forestillingerne på Bora Bora. Læs mere her!

DEL AF MOVE YOUR MIND FESTIVAL

----------------------------------------------------------------------------

Billetinfo:
21. oktober: Forestilling (almindelige billetpriser)
22. oktober: Forestilling + Foredrag med Peter Lund Madsen (19. okt.) (kun én billetpris: 250 kr.)
----------------------------------------------------------------------------

R.OSA - 10 Exercises for New Virtuosities

Silvia Gribaudis "R.OSA" er et "one woman show", der udfordrer både tyngdekraften og vores forudindtagede holdning til kropsidealer. Inspireret af Jane Fondas workouts fra 80'erne og maleren Boteros billedsprog, der er fyldt med voluminøse kroppe, har hun skabt en solo-danseforestilling med humoristisk charme, ironi og hyperenergisk dans, man næsten ikke troede mulig.

R.OSA er en danseperformance, der er sammensat af 10 øvelser. I centrum oplever vi den karismatiske Claudia Marsicano, der uden omsvøb kan beskrives som en stor danser. Med et forbløffende og medrivende overskud formår hun, som en anden cheerleader, at formidle sin positive energi og dans til publikum, der opildnes til at heppe med. Tungen er i kinden, glimtet er i øjet og der er ikke andet at gøre at overgive sig helt og aldeles til Claudias fysiske præstation og Silvias koreografi.

R. OSA er en performance, der er perfekt indskrevet i Silvia Gribaudis poetik. Silvia er en koreograf, der med en overraskende ironi iscenesætter udtrykket af en krop, af kvinder og af de sociale roller, og skaber en direkte relation til publikum gennem et uformelt sprog.