Foredrag: Hvad er lykken? - præsenteres i samarbejde med FOF Aarhus

Svend Brinkmann
foredrag
lykken
psykologi

Svend Brinkmann undersøger hvad vi kan gøre for vores egen og andres lykke? Og er vi forpligtede?

Spilledatoer
4. juni 2021 - 4. juni 2021
Priser
Kr. 225 - Kr. 225
Varighed
120
Sal
Store Sal

Information

// OBS! NY DATO: 4. JUNI //

PT. UDSOLGT

Hvad er lykken?

Mennesker har formentlig altid reflekteret over, hvad lykken er: Er lykken at leve op til normer for et ærefuldt liv? At opleve mest muligt inden det er for sent? Eller at udleve sit fulde potentiale?

Mange har historisk kæmpet for retten til at være lykkelig, men i de senere år er ideen om lykken imidlertid ved at skifte fra at være en ret og til at blive en pligt. For det lykkelige menneske er et produktivt menneske, og der ansættes derfor Chief Happiness Officers i virksomheder, og nationer brander sig på internationale lykke-indexer. Lykken er blevet en pligt, som den enkelte selv har ansvar for at skabe. Det lyder næsten helt ulykkeligt!

Med udgangspunkt i bogen Kampen om lykken (2020), som Svend Brinkmann har været med til at udgive, undersøger han i dette foredrag lykkens væsen – både historisk og i det nuværende, lykkefokuserede samfund – og spørger, hvad vi kan gøre for egen og andres lykke.

Præsenteres i samarbejde med FOF Aarhus.

Dette foredrag var oprindeligt planlagt til den 25. marts. Det blev først flyttet til den 12. maj, men har nu fået en ny tredje dato: 4. juni.
Din billet vil stadig være gyldig til denne dato. Du skal derfor ikke foretage dig yderligere.
Ønsker du at refundere din billet grundet den nye dato, beder vi dig kontakte FOF Aarhus.