ALDERSGRUPPE: 0 - 12 MÅNEDER

OBS! Varighed lørdag er 7 timer (10.00-17.00) og søndag 4 timer (10.00-14.00)

"The Garden of Spirited Minds" præsenterer babyer og deres voksne for en usædvanlig fordybende og multi-sensorisk kunstnerisk oplevelse. Den opfordrer publikum til frit at bevæge sig, nyde flere perspektiver, udforske, være aktive og/eller slappe af - og vælge måder at engagere sig i med miljøet. Installationen er designet til at udfordre sædvanlige forestillinger om æstetik til babyer, og det bekræfter tanken om sted som sanset, et sted som er et audio-taktilt eller kinæstetisk sensorisk univers.

Scenerummet er inspireret af organiske former og giver uovertruffen æstetisk oplevelse, der blander bevægelse og dans, musik og lyd, visuel og taktil stimulering samt naturlige lugte. Forskellige former og deres positioner i rummet stimulerer publikums nysgerrighed, opmuntrer til udforskningen og skaber samtidigt et roligt og intimt rum til afslapning.

De voksne inviteres til at støtte og følge deres barn og dele erfaringen. Sikre og stimulerende præstationsmiljøer er udformet til at skabe en relation, der giver unikke betingelser for en bred vifte af udveksling og kommunikation.

For at respektere de individuelle behov hos både babyer og voksne samt den tid, der er nødvendig for at få det bedste ud af oplevelsen, inviteres publikum til at nyde installationen efter deres personlige behov - at ankomme på det tidspunkt, der passer dem bedst og bliver som længe som de har lyst indenfor forestillings varighed på mellem 4 og 7 timer (varierer alt efter spilledag).