Anne-Mareike Hess (LUX/DE)

Through The Wire
dans i telefon
solo-oplevelse

En intim performance for én publikummer via telefon. Du bliver ringet op af koreografen og sammen mødes jeres stemmer i æteren. Hvilke bevægelser og rum kan I skabe sammen i jeres sind?

Spilledatoer
31. maj 2021 - 4. juni 2021
Priser
Kr. 60 - Kr. 120
Varighed
60 min.
Sal

Information

“Through The Wire” er det intime møde mellem koreograf Anne-Mareike Hess og én publikumner i et en-til-en telefonopkald. Jeres stemmer mødes i æteren. Tid og rum er suspenderet, og I vil langsomt gå ind i en fantastisk verden af dans, kun gennem kraften i jeres sind og sammenflettede ord: Hvilken slags dans, bevægelser, kroppe og rum kan I skabe sammen i jeres sind?

I løbet af 2020 og frem til 2021 har vi alle smertefuldt måttet lære, hvad det betyder at leve i fysisk afstand til hinanden. Født ud af behovet for at genskabe oplevelsen af forestillingens liv, tilbyder “Through The Wire” en gensidig lytning og en ny måde at opleve dans og bevægelse på.

Om oplevelsen
Din session begynder med spørgsmålet ”Hvordan føles din krop?”. Derfra begynder du og Anne-Mareike Hess langsomt at bruge de ord, der kredser omkring kroppen og danner billeder og fornemmelser af den. Efterhånden vil Anne-Mareike føre samtalen over mod at skabe en fælles dans. At tage beskueren med ind i et fantastisk verden, hvor vi kan forestille os kroppene, deres fornemmelser, bevægelser og relationer, lyde, farver, perspektiver og så videre.
Det vil blive skabt i en dialog og ved at tune sig ind på hinanden, mens I ignorerer alle virkelighedens begrænsninger. Det handler om at åbne sindet og om at drømme sammen, øve sig på at tænke ud af boksen. Om at udvide vores fantasi og vores forståelse af, hvad dans kan være, og hvordan kroppe kan se ud. Hvordan de interagerer, og hvilke evner de måtte have. Det handler om at dykke ned i vores længsler og ønsker. Hvilke slags kroppe og bevægelser, farver og lyde har vi lyst til at opleve?

Angående billetsalg
Kun 1 billet per forestilling.

Praktiske forhold
– Du ankommer til Bora Bora og bliver guidet til et komfortabelt rum, som du har helt for dig selv (Skulle COVID-19-restriktioner gøre dette umuligt på det tidspunkt, er det også muligt at opleve det hjemmefra. Du vil modtage instruktioner på forhånd hvordan du selv skaber de rette omgivelser til oplevelsen).
– Anne-Mareike Hess ringer til dig fra sit hjem.
– Denne session tager cirka 60 minutter. Den starter med en lille introduktion på 5 minutter i teatret, når du ankommer, efterfulgt af hovedsamtalen på ca. 45 minutter og derefter ca. 5 minutter for at fordøje oplevelsen med en forfriskning.
– Mulige sprog er engelsk, tysk, luxembourgsk og fransk.
– Samtalen gennemføres via en lokal telefon, men uden nogen form for videoforbindelse. Du og Anne-Mareike ser ikke se hinanden.

Anne Mareike Hess (LUX/DE)

Anne-Mareike Hess har base i Luxembourg og Berlin og arbejder som koreograf og performer inden for moderne dans.

Anne-Mareikes værker er blevet vist på adskillige teatre og festivaler i hele Europa. Dette inkluderer: “I believe that we are having a dialogue”, “Tanzwut” og “Synchronization in process “. I 2017 Anne-Mareike blev bestilt af Théâtre d’Esch og Grand Théâtre de la Ville de Luxembourg til at skabe “Give me a reason to feel”. Hendes første hele solo ”Warrior” havde premiere i slutningen af 2018 og er blevet udvalgt af AEROWAVES til at være blandt årets tyve ”Twenty20” prioritetsforestillinger.

Anne-Mareike arbejder i tæt sammen med TROIS C-L i Luxembourg og Skogen i Göteborg; og siden 2016 har hun været tilknyttet kunstner på Weld i Stockholm. Mellem 2017-2019 blev Anne-Mareike støttet af Grand Luxe-netværket; og siden 2020 er hun tilknyttet kunstner hos Neimënster i Luxembourg. Tidligere er hun blevet tildelt den prisen “Stiftung zur Förderung junger Talente” (2012) og “Danzpraïs” (2015) fra Kulturministeriet i Luxembourg.

www.annemareikehess.com

Credits

Concept & performance:
Anne-Mareike Hess
Dramaturgical advice:
Thomas Schaupp
Scenographical advice:
Mélanie Planchard
Conversation advice:
Yoav Shavit
Produced by:
Utopic Productions
Creation Support:
Neimënster Luxembourg
Contracted by
Ministère de Culture Luxembourg
Utopic productions benefits from a structural support by Ministry of Culture Luxembourg

Supported by Aerowaves and co-produced by Bora Bora