ANG. COVID-19: Billetkøb og ankomst. Du kan trygt købe billetter til den kommende sæson på Bora Bora. Læs mere her!

DEL AF MOVE YOUR MIND FESTIVAL

----------------------------------------------------------------------------

Billetinfo:
7. oktober: Forestilling (almindelige billetpriser)
8. oktober: Forestilling + Foredrag med Peter Vuust (5. okt.) (kun én billetpris: 250 kr.)
----------------------------------------------------------------------------

En forestilling hvor publikum er direkte medskabere til koreografien live på scenen.

"We Are Present" inviterer publikum ind i den kreative proces i en danseforestilling, hvor beskuernes input bruges af koreografen og to dansere som en del af forestillingen. En slags "instant koreografi" - tilsæt kun publikum - der på samme tid er både et foredrag og en forestilling.

I denne 90-minutters event får publikum indsigt i en koreografs tanker, dansernes måde at arbejde på og tilegner sig teknisk viden, som de kan bringe med sig til fremtidige danseforestillinger, de måtte opleve.

Publikum bliver bedt om at tage nøjagtige beslutninger, der vil påvirke koreografens kreativitet. Han skal øjeblikkeligt reagere på de ydre stimuli og begrænsninger ved at stole på og udvikle sine instinkter i modsætning til at forlade sig på sin rationelle side. Danserne bliver udfordret til at fortolke information så hurtigt som muligt, uddybe og levere på performance-niveau.

Forestillingen guider publikum ind i begivenheden, så de føler sig gradvist involveret. Og når forestillingen når sin slutning bliver de publikummer, der ønsker det, også performere på scenen.