The Nordic Beasts (DK/FIN)

AFLYST pga. sygdom

Dans
Hjerteslag
interaktion
interaktivt
intim koncert
livemusik
musik

SWEET CONSTRUCTED INTIMACY EXPERIENCE er desværre aflyst på grund af sygdom.

Alle der har købt billet vil blive kontaktet.

Om forestillingen

Lyset afslører dine og resten af publikums følelser ved at måle jeres hjerterytme. I denne koncert og danseforestilling, omsættes hjerteslag til et interaktivt lysdesign på scenen. Lyset vil strømme ud i farver bestemt efter dit og de andre publikummers humør og følelsesmæssige reaktioner. Danser og koreograf Noora Hannula og komponist Ida Duelund vil med pumpende og flydende bevægelser og lokkende, dystre elektroniske toner og beats gøre alt for at få dit hjerte til at hamre derudaf.

Noora Hannula har sammen med komponist Ida Duelund skabt den totale sammensmeltning mellem dans, musik og lysdesign. Musikken pakker publikum ind i et detaljeret lydtæppe, hvor ASMR-lyde (autonomous sensory meridian response) møder rave og en klassisk symfoni, komponeret særligt til forestillingen. Kostumet transmitterer danseren bevægelser og omdanner dem til musik.

Vær opmærksom på, at vi under forestillingen anvender LIVE-måling af publikums hjerterytme.

www.thenordicbeasts.com

OBS! Ved en fejl var spilledagene her på hjemmesiden og ved billetkøb angivet som 22. og 23. februar. Disse er nu rettet til 23. og 24. februar. Publikum, der har købt billet før denne rettelse, er blevet kontaktet.

Om forestillingen

Om The Nordic Beasts (DK)

The Nordic Beasts Dance Theatre er et grænsebrydende nordisk dansekompagni, grundlagt af kunstnerisk leder Noora Hannula (FI). Målet for The Nordic Beasts er konstant at udforske nye måder at skabe visuelle danseproduktioner på tværs af medier, som reflekterer samtidens tematikker på innovative måder.
Forestillingen er blevet til med støtte fra Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, Knud Højgaard Fonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Remic, HAUT Scene, TAP 1, Hackstage, MDT Stockholm, Dansekapellet og Københavns Kommune.

Om The Nordic Beasts (DK)

CREDITS

På scenen
Noora Hannula

På Scenen
Ida Duelund

Tekst:
Noora Hannula og Ida Duelund

Lysdesign og teknik
HACKSTAGE

Kostume og Scenografi design
KASPER/SOPHIE

Komponist:
Ida Duelund

Koreograf:
Noora Hannula

Grafisk design og forestillingsfotos
Søren Meisner

Lydteknik:
Tor Laurens

Dramaturgi:
Betina Rex, Klaus H. Frederiksen

Kodning:
Rune B.

Forskning og prototype design
Troels Andreasen

Koncept
THE NORDIC BEASTS: Noora Hannula and Ida Duelund

Producent og PR
Ida Marie Fich