Bora Bora deltager i en række projekter både internationalt og nationalt for at styrke udviklingen af den europæiske scenekunst, skabe muligheder for udøvende kunstnere og vise Aarhus kunst fra ind- og udland.

I perioden 2012-2015 har de største projekter, Bora Bora tager del i, fokus på at udfordre produktionsformerne i scenekunsten gennem forskelligartet co-produktion af udvalgte kompagniers forestillinger og værker.

Læs mere de enkelte projekter, afsluttede projekter (f.eks. Junge Hunde) og samarbejdspartnere her

 

Aerowaves

Aerowaves er et knudepunkt for ny dans i Europa, som skaber muligheder for nye koreografer på tværs af grænser. Netværket deler ressourcer og indsigt og arbejder på aktivt at forbedre forbindelserne mellem dans kunstnere, programmører og publikum i hele Europa.

Aerowaves har partnere i 33 lande. Netværket bringer den samlede den faglige viden, personlig indsigt og kærlighed til dans fra 45 medlemmer sammen. Hvert år i oktober stemmer disse partnere om den næste gruppe af Aerowaves-kunstnere. Dette finder sted på et intensivt møde, hvor hundreder af videoer ses og diskuteres.

I april 2017 præsenterer Bora Bora den årlige Spring Forward Festival i Aarhus.

Læs mere på Aerowaves.org

aerowaves-940x480 Print