FOF
Adrian Hughes
Moderne kunst bliver ofte beskyldt for at være indadvendt, og museumsgæster kan til tider have svært ved at se forskel på kunsten og det, som rengøringsfolkene har glemt at tage med sig. Hvordan kan det være? Hvad er kunst? Og hvad kan vi bruge den til?
Om foredraget
Hvad er kunst, og hvad er det værd?
Oplev Adrian Hughes’ smittende entusiasme og overvældende viden om kunst og kultur
Moderne kunst bliver ofte beskyldt for at være indadvendt. Mange risikerer at gå på museum og have svært ved at se forskel på kunsten og det, som rengøringsfolkene har glemt at tage med sig. Hvordan kan det være?
Adrian Hughes giver gode tips til at forstå, hvad der er kunst, og hvad vi kan bruge den til. Selv har han svært ved at forestille sig et liv uden. Han har opsøgt kunsten med nysgerrighed og engagement hele sit voksne liv. Enkelte gange har den skuffet ham, men som regel er han gået fra museer og gallerier opløftet og forfrisket med nye perspektiver på tilværelsen.
Denne aften på Bora Bora giver Adrian Hughes med udvalgte eksempler sit bud på kunstnerisk kvalitet. Han gennemgår kunstens mystiske pris-mekanismer og forklarer, hvordan f.eks. Leonardo da Vincis ”Verdens Frelser” kan være over 2,5 mia. kroner værd for nogen.
Du vil blive klogere på både kontroversiel og mere folkekær kunst. En tankevækkende, underholdende aften fyldt med energi.
Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med BORA BORA.
Om Adrian Hughes
Adrian Hughes er uddannet fra Journalisthøjskolen i Aarhus i 1987. Siden da har han bl.a. arbejdet på DR2, DR K og P1, hvor han især har fokuseret på kunst, kultur, historie og sprog i en lang række programmer som Smagsdommerne, Historiequizzen, Kunstquiz, KulturRådet, Kulturjournalen, Kulturfredag, Alle Tiders Historie og senest P1’s Klog på Sprog.
I 2004 modtog han DR’s Sprogpris.
KREDITS
Jounalist og oplægsholder
Adrian Hughes
Arrangør
FOF