DON GNU (DK)

Beboer

Action
akrobatik
Dans
Humor
livemusik

HVERDAGEN PÅ VRANGEN! En fysisk action-forestilling om hverdagens ualmindelige oplevelser i et helt almindeligt boligområde… Hvad sker der egentligt på den anden side? Hos de naboer vi allerede kender godt og dem, vi ikke kender? Hvordan lever og gør andre, når de er helt, helt private…? ​

Om Beboer

DON GNU vender vrangen ud på livet i en helt almindelig boligblok, hvor naboens fjer bliver til ti høns og det, du troede var helt almindelige og kedelige dagligdagshandlinger, bliver til noget af det mest vedkommende og humoristiske, du længe har set!

I et tæt samarbejde med beboerne i Høje Gladsaxe – og med en stor portion selvironi og glimt i øjet, sætter BEBOER det almindelige livs dybeste hemmeligheder til offentligt skue. ​BEBOER vender hverdagen på hovedet, vrangen ud på almindeligheden, og får mediernes ofte ekstreme fremstilling af virkeligheden til at ligne en forældet tegnefilm, for her er beboerne historien! ​ ​

Forestillingen er en co-produktion mellem DON GNU, Mungo Park og Bora Bora – dans og visuelt teater i et tæt samarbejde med beboerne i Høje Gladsaxe. BEBOER er den sidste forestilling i DON GNU-trilogien om det almindelige livs ualmindelige oplevelser.

 

Om Beboer

Om DON GNU - Physical Theatre & Film (DK)

DON GNU – Physical Theatre & Film laver action teater og dans kombineret i et legende og poetisk univers.

Kompagniet blev etableret i 2010 af koreograferne Jannik Elkær og Kristoffer Louis Andrup Pedersen, der i fællesskab står for den kunstneriske ledelse.

I dag er DON GNU et af landets mest turnerende kompagnier, der udover omfattende turnevirksomhed herhjemme, også har turneret i store dele af verden, bl.a. alle de nordiske lande, Sydkorea, Canada, store dele af Europa samt Cuba.

Læs mere om Don Gnu her

Om DON GNU - Physical Theatre & Film (DK)

Kreditering

Medvirkende: Mads Emil Duelund Hansen, Marluze da Cruz & Mikolaj Karczewski ​

Instruktion & koreografi: Jannik Elkær & Kristoffer Louis Andrup Pedersen

Film og visuelt design: Christoffer Brekne

Komponist og sanger: Alice Carreri

Scenograf: Siggi Óli Palmason

Producent-team: Kathrine Kihm & Malene Cathrine Pedersen

Teknisk ansvarlig: Jakob Thau

Tak til: Beboerne i Høje Gladsaxe

Støttet af Statens Kunstfond, Aarhus Kommune, Gladsaxe Kommune, Wilhelm Hansen Fonden, Lemvigh-Müller Fonden, Augustinus Fonden, Aage og Johanne Louis Hansens Fond & Knud Højgaards Fond.