Bora Bora har kun de data, som du oplyser i forbindelse med billetkøb og tilmelding til vores nyhedsbrev. Vi bruger kun disse data i forbindelse med vores kommunikation til dig. Vi videregiver, sælger eller viser ikke data til andre.

Her på siden kan du læse Bora Boras persondatapolitik.

Du kan til hver en tid få oplyst hos, hvilke data vi har om dig eller anmode om at få slettet dine persondata.

 

DATABEHANDLING I FORBINDELSE MED KØB

Generelt
Som led i vores opfyldelse af den indgående aftale mellem dig som kunde og Bora Bora, CVR.nr. 32951422 indsamler vi personoplysninger om dig.

På denne side beskriver vi vores retningslinjer for behandling af personoplysninger i forbindelse med vores opfyldelse af vores aftale.

Retningslinjerne er udarbejdet ud fra EU’s Databeskyttelsesforordning, som fik virkning i Danmark fra 25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelseslov, der supplerer reglerne i databeskyttelsesforordningen og den nuværende persondatalov (samlet “gældende lovgivning”).

I det efterfølgende har vi beskrevet, hvilke informationer der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

Hvilke personoplysninger indsamles?
Vi beder om dine almindelige kontaktoplysninger, når du indgår en aftale med os. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, telefon- og mobiltelefonnummer, e-mail mv.

De personoplysninger, som vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde samt levere de services, du i henhold til vores aftale har købt af os.

De personoplysninger, som vi indsamler i forbindelse med opfyldelse af vores aftale, vil blive opbevaret i vores IT-system.

Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
Opbevaringen af personoplysninger afhænger af, hvor længe din aftale med os løber.

Oplysningerne bliver behandlet via vores billetoperatør www.billetten.dk, som vi har en databehandleraftale med. Oplysningerne bliver opbevaret på en dansk server.

Når du køber billetter, gavekort m.m. hos os, har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil den købte vare eller ydelse er leveret og betalt og en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet.

Dine personoplysninger vil som udgangspunkt efter gældende regler blive opbevaret af os i en periode på 5 år fra udgangen af det regnskabsår, materialet vedrører. Når personoplysningerne ikke længere er relevante, og vi ikke er forpligtet til at opbevare dem, vil alle personoplysninger vedrørende dig blive slettet efter ønske.

Hvad bruger vi personoplysninger til?
De personoplysninger, vi indsamler om dig og din virksomhed i forbindelse med opfyldelse af vores aftale, bruges først og fremmest til almindelig kundeadministration, herunder eksempelvis til fremsendelse af faktura, billetter, reminder email/sms og i tilfælde af aflysning. Oplysningerne vil som udgangspunkt ikke blive videregivet til tredjepart. Imidlertid kan dine almindelige kontaktoplysninger videregives til vores samarbejdspartnere, såfremt vi har brug for deres hjælp til opfyldelsen af aftalen.

Anden videregivelse tillades kun, såfremt gældende lovgivning undtagelsesvis tillader videregivelse af personoplysninger.

Retten til indsigt i personoplysninger
Du har som kunde hos os ret til at få vores bekræftelse på, om personoplysninger vedrørende dig selv behandles og i givet fald få adgang til de registrerede personoplysninger.

Du er tillige berettiget til at anmode og modtage personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til os (dataportabilitet). Du er endvidere berettiget til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.

Retten til berigtigelse af dine personoplysninger
Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os uden unødig forsinkelse.

Har du din egen brugerprofil i vores billetsystem, Billetten.dk, kan du altid logge på din kundeprofil og slette og redigere oplysningerne.

Retten til sletning af dine personoplysninger
Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet af os uden unødig forsinkelse, hvis vi ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger.

Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at såfremt vi i henhold til gældende lovgivning er forpligtet til at opbevare oplysningerne, så kan du ikke kræve, at dine personoplysninger slettes.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger i vores IT-system.

Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for af afgøre, om vores behandling af personoplysninger håndteres forsvarligt og under hensyn tagen til dine rettigheder som kunde.

Ændringer i behandlingen af personoplysninger
Vi forbeholder os ret til at opbevare og ændre disse retningslinjer for behandling af personoplysninger. Ændres retningslinjerne rettes datoen for retningslinjernes seneste opdatering. Disse retningslinjer bliver evalueret og om nødvendigt en gang årligt.

I tilfælde af væsentlige ændringer i forbindelse med opfyldelsen af vores aftale vil vi give dig besked i form af et tillæg til vores aftale.

Kontakt
Såfremt du ønsker adgang til de oplysninger, der hos os er registreret om dig, skal du sende os en mail på [email protected]

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, skal du ligeledes rette henvendelse til ovenstående. Såfremt du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00
E-mail: [email protected]

 

COOKIES

Vi benytter cookies
En cookie er en lille tekstfil, der midlertidigt bliver gemt på din harddisk. Cookies anvendes af stort set alle websites, og i nogle tilfælde er cookies den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten.

En cookie indeholder et tilfældigt genereret ID, der gør det muligt at genkende din computer, og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser. Men cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder eller hvor du bor. Cookie-filen er passiv og kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cookies til statistik
Når du besøger vores website registrerer vi automatisk dine handlinger i Google Analytics via cookies. Når du åbner vores nyhedsbrev registrerer vi dine handlinger i vores CMS. Informationerne bruger vi udelukkende til at forstå, hvordan vores brugere benytter hjemmeside og nyhedsbreve for at kunne forbedre og optimere dem. Disse informationer kan kun tilgås af relevante medarbejdere.

Cookies til markedsføring og undersøgelser
Vi bruger også cookies til at levere målrettede annoncer på Facebook, Instagram, YouTube og Google. Det samme gør sig gældende i forbindelse med spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker på de leverede annoncer.

Afvis eller slet cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, er der mange funktioner og services du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at webstedet kan huske de valg, du foretager.

Vejledninger i at slette cookies fra de mest almindelige browsere
• Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer
• Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox browser
• Vejledning i at slette cookies på Google Chrome browser
• Vejledning i at slette cookies på Opera browser
• Vejledning i at slette flash cookies (gælder alle browsere)
• Find flere vejledninger her

Vil du vide mere
Læs mere om cookieregler på Erhvervsstyrelsens hjemmeside

 

SAMTYKKEERKLÆRING I FORBINDELSE MED NYHEDSBREV

Sådan bruger vi dine oplysninger
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev gemmer vi dit navn og din mailadresse. Oplysningerne bruger Bora Bora til at informere om forestillinger, konkurrencer og andre nyheder via mail. Vi lover naturligvis, at vi ikke videregiver disse oplysninger, og at vi kun bruger dem til markedsføring af Bora Boras aktiviteter.

Vi bruger også nyhedsmails til statistik og i forbindelse med spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende. Du vil kun blive kontaktet direkte af Bora BOra, aldrig fra sponsorer eller samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din mailadresse til nogen af disse. Undertiden vil vi muligvis sende dig information og relevante tilbud med direkte relation til Bora Bora.

Du bør læse den generelle information i toppen af denne side, inden du giver dit samtykke.

Jeg giver hermed samtykke til, at Bora Bora kontakter mig via mail med markedsføring.

Ønsker du senere at afmelde nyhedsbrevet igen, kan du gøre det via afmeld-linket, der findes i bunden af alle nyhedsbreve eller på denne side.

 

OPLYSNING AF PERSONDATA

EUs persondataforordning giver forbrugere rettighed til at få oplyst eller slettet deres data hos virksomheder og organisationer.

Hvis du ønsker at få oplyst eller slettet dine persondata hos Bora Bora, skal du skrive en email til [email protected] Derefter vil din anmodning blive behandlet.

Bemærk: Hvis du har et økonomisk udestående med Bora Bora eller et igangværende kundeforhold, så slettes dine data ikke.

Du kan til hver en tid kontakte os og få at vide, hvilke oplysninger Bora Bora har om dig. Kontakt ovenstående mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Senest revideret den 25.05.2018