CuntsCollective (DK)

Amor Kærlighed Liebe Love

feminisme
Humor
kærlighed
kønsidentiteter
LGBTQ+
musik
performance
rom-com
videokunst

AMOR KÆRLIGHED LIEBE LOVE er en “techno-musical”, en dekonstrueret rom-com, en normkritisk feministisk performance, der befamler vores trang til at mestre kærligheden, der med mantraet nothing is universal inviterer publikum med på en rejse gennem kærlighedens rå natur i en verden af augmented reality, dekonstruerede klichéer, intimiderende intimitet, fraskilte kropsdele og dybtfølte kærlighedstirader.

Om forestillingen

Hvordan lever man op til samfundets idealer om kærlighed. Er det noget for dig? Hvad sker der, når kærligheden falmer? Kan Bride-to-be genoplive flammen i denne dekonstruerede ”rom-com” musical? Og er et bryllup svaret på den store drøm?

CuntsCollective fordyber sig i den eurocentriske og amerikansk påvirkede romantiserede opfattelse af kærlighed. Den stiller skarpt på de sociale normer, kønsroller, hierarkier og strukturer som udgør den opskrift på kærlighed, vi kender fra vestlig populærkultur. Vi siger kærligheden er fri, men er den?

Lydkunstner zack christ leverer et lydunivers som lever i popmusikkens klassiske opbygning, for da at dekonstruere det hele lige inden klimaks. Han leger med publikums guilty pleasures og svinger popsange, R&B, noise og techno ud i et stort planlagt kaos, mens de to performere pakket ind i plastik synger syntetiske kærlighedstirader.

Imre Mark Petkov har animeret 3D-scanninger af de to performere og forvandlet det til en række abstrakte scenarier, der bliver projekteret på scenen.

Lysdesigner og cinematograf Naia Burucoa vil performe live-visuals – herunder lysimprovisation, projektion af henholdsvis videomateriale filmet i realtid og hendes på forhånd indspillede videomateriale.

Sprog: Forestillingen spiller på engelsk.

Der bruges ikke stroboskoplys, men der vil forekomme kraftigt lys og blinkende visuals.

Om forestillingen

Om CuntsCollective

CuntsCollective har samlet kunstnere fra Island, Danmark, Ungarn, Norge, Sverige og Brasilien, for at skabe et internationalt, alsidigt og rigt perspektiv på scenekunst, kærlighed, køn og seksualitet. AMOR KÆRLIGHED LIEBE LOVE er desuden en tværfagligt sceneproduktion, hvor de deltagende kunstnere vil engagere sig i social refleksion, kunstnerisk dialog og nye måder at udtrykke og flette deres perspektiver sammen til ét kunstværk.

CuntsCollective er et ungt queerfeministisk performance-kollektiv med base i Danmark og Tyskland. Kollektivet består af et multidisciplinært (internationalt) LGBTQ+ cast. Gennem deres kulturelle forskelle og kunstneriske ligheder skaber CuntsCollective radikale, innovative performances med et ønske om at gøre den intersektionelt feministiske kunstscene mere fremtrædende i det nordiske kulturliv.

CuntsCollective har turneret i Danmark, Frankrig, Tyskland, Portugal og Kina.

Læs mere om CunstCollective her.

Om CuntsCollective

CREDITS

Instruktør/producer/scenograf
Karoline Clasen Holland

Performer/koncept
Daniel Paiva de Miranda

3D animator/visuals
Imre Mark Petkov

Lys/teknik/visuals
Naia Burucoa

Koreograf/dramaturg
Siri Maj Voetmann Knutsen

Performer/koncept/producer
Tone Haldrup Lorenzen

Musiker/lyddesign
Jakob Einar la Cour (zack christ)

Producer
Patric Lindström

Projektet er støttet af
Statens Kunstfond og Dansk Skuespillerforbund