Interaktiv dansefestival for babyer, småfolk og deres forældre

Dans Baby Dans Festival

Dans for babyer
festival
sanseunivers

Dans Baby Dans er Bora Boras interaktive dansefestival for babyer, småfolk og deres forældre. Forestillinger der vækker børnenes nysgerrighed, understøtter deres fantasi og skaber nærværende møder mellem dansen og børnene.  Tag din baby med eller lån én, hvis du ikke har en selv!

Kravl ind i farverige sanseuniverser og bliv omsluttet af lyde, lys, musik og nærvær på  børnenes præmisser.

Dans Baby Dans er Bora Boras interaktive dansefestival for babyer, småfolk og  deres forældre. Forestillinger der vækker børnenes nysgerrighed, understøtter  deres fantasi og skaber nærværende møder mellem dansen og børnene.

Før og efter forestillingerne kan man slappe af i vores babylounge.

Dans Baby Dans startede i 2017, vendte tilbage i 2019 og foregår denne gang i maj 2022.

Der er primært to tilgange til festivalen: Som privat, hvor du løser billet på egen hånd, og som institution og dagplejer (for hvem det er gratis at deltage) til forestillingen Woodpecker. Booking af billetter for sidstnævnte kræver at man kontakter Bora Boras kontor på telefon 86 19 00 79 eller e-mail til billet@bora-bora.dk. Bora Boras kontor/administration og telefon er åben for henvendelser hverdage kl. 10.00-16.00. Oplys kontaktinformation samt antal børn + voksne.

OCEAN

17. – 19. maj

En poetisk oplevelse af havets magiske verden, der beroliger nervesystemet og knytter forældre og babyer tættere sammen. MYKA inviterer babyer og deres voksne ind i et sanseligt og meditativt havunivers med selvlysende dybhavsvæsener og plastikforurening. Under overfladen i det ukendte dyb møder de to dansere, bølger, havplanter, selvlysende dybhavsvæsner og plastik i et helt nyt og forbedret økosystem.

Alder: 3-7 måneder.

Køb billetter til OCEAN her!

OCEAN

WOODPECKER

17. – 18. maj

Jeg hakker, jeg mærker, jeg gnider, jeg flyver,… blidt frem og tilbage. I denne lydinstallation kan babyer, småbørn og voksne lytte, føle, lege, hvile, hænge og kravle. En spætte fører en musikalsk dialog, en nattergal synger sin aftensang og inviterer os til at være en del af dens historie. Glitrende, varme og gentagne lyde og musik stimulerer og omslutter de alleryngste i denne Klankennest-installation og performance.

Forestillingerne klokken 9.30 og 11 er for 2-3 år.
Forestillingerne klokken 14 og 16 er for 4-24 mdr.

Klokken 9:30 udbydes kun til institutioner.

Køb billetter til WOODPECKER her!

WOODPECKER

LUMI

20. – 22. maj

For børn i alderen 0 til 12 måneder Velkommen til “Lumi” – den overjordiske sfære af fortryllende lys og fascinerende dans. Du og dit barn opfordres til at vandre og udforske, at flyde mellem lysende genstande, der reagerer på berøring og bevægelse, at overgive jer til fascinerende fornemmelser, at nyde den magiske dans og musik, at dagdrømme … Scenerummet er designet til at udfordre konventionel opfattelse af æstetik til babyer. Det præsenterer en usædvanlig sensorisk oplevelse og atmosfære, rig på bevægelse og moderne dans. Som publikum er du fri til at bevæge dig rundt, nyde flere perspektiver, udforske, være aktiv og/eller blot slappe af. For at respektere både babyers og voksnes individuelle behov såvel som den tid, der kræves for deres oplevelse, opfordres publikum til at nyde installationen på den måde, det passer til deres personlige behov – at komme til det tidspunkt, der passer dem bedst og blive så længe de kan lide det inden for forestillingens varighed.

Baby alder: 0-12 måneder

Køb billletter til LUMI her!

LUMI

Oldemors sanglege

22. maj

Til rundkredskoncert med ’Oldemors sanglege’ flyver vi 100 år tilbage i tiden, til dengang hvor oldemor var barn. Dengang hvor der ikke fandtes computere, iPads eller vaskemaskiner, og hvor alle børnene sang sanglege ude i skolegården og på legepladsen. Præsenteres i samarbejde med Børnekulturhuset Aarhus.

For børn i alderen 3 – 7 år.

Køb billetter til Oldemors sanglege her

Oldemors sanglege

OORT

23. – 24. maj

“OORT” (Dansk titel: “HØR/HER”) er en intim lydoplevelse, der kaster dig og de tre performere ud i et hav af lyde, du genkender fra længe før du husker noget, fra før du blev født. Vores første møde med verden består udelukkende af lyd. Og der er alle mulige ting for ufødte ører at høre: gurglende, hamrende, rumlen, raslen, men også synge, grine, tale, nynne, klimpre og brage … en magistral, kværnende, misklumpende mors melodi.

Alder baby: 0-14 måneder

Køb billetter til OORT her!

OORT

LOUNGE

Lounge
Før og efter forestillingerne kan I benytte vores  babylounge. Her tjekker I ind. Der er mulighed for at lægge overtøj, tasker og andet. Loungen er altid under opsyn. Her vil også være mulighed for at pusle, amme, lege og andet.

Ved forestillingsstart – og slut bliver I fulgt til og fra teatersalen. Fra loungen til teatersalen er der cirka 30 meters gang udendørs.

Loungeadressen: Valdemarsgade 1E, 8000 Aarhus

Støttet af

Præsenteres i samarbejde med