Weaving with the more-than-human

Earthbound

bæredygtighed
diversitet
symposium

En tredages rejse gennem forskning, kunst, og interdisciplinære møder om jorden, og vores forhold til den.

Køb billetter

Om arrangementet

EARTHBOUND 2021 er et symposium som udforsker gensidige afhængighed mellem mennesker og alle de andre arter, vi deler jord med. Sammen vil vi undersøge, hvad der sker, hvis mennesker stopper med at anse sig selv som centrum for alt liv, og udfordre hvordan vi interagerer og relatere til andre eksisterende væsner og steder.

EARTHBOUND indeholder debatter, seks timers workshops over de tre dage, performance uddrag, koncerter, busforedrag og udvekslingssessioner med vegetariske/veganske måltider med lokale producerede ingredienser.

Hvornår: 15.-17. september + bonusdag d. 18. september

Hvor: Aarhus og Mols.

Hvad: Find programmet her.

Hvordan: Køb din billet her.

Om arrangementet

Om arrangørerne

EARTHBOUND organiseres af performanceteatret Secret Hotel i samarbejde med Interacting Minds Center – Aarhus Universitet, Anvendt Filosofi – Aalborg Universitet, Aarhus Performing Arts Platform, Earthwise Residency og mange andre.

Det Mols-baserede teater Secret Hotel producerer udforskende, deltagerbaseret udendørsforestillinger om dyr og vores forhold til dem. Secret Hotel skaber oplevelser for børn og voksne som stimulerer vores sanser og intellekt, og opfordrer os til at gentænke vores omgang med omverdenen.

Læs mere på www.secrethotel.dk