Ásrún Magnúsdóttir (ISL)

Listening Party

Internationalt Gæstespil
Tanker og drømme
Teenagere på scenen

EN DEL AF MOVE YOUR MIND FESTIVAL

Har du selv danset i smug foran spejlet derhjemme? LISTENING PARTY er en fest på scenen, værterne er en stor gruppe lokale teenagere i alderen 13-17 år. De spiller deres yndlingsmusik. Nogle gange synger de med eller danser med eller græder med eller hvad som helst. De fortæller om deres musik og om sig selv, deres idéer, bekymringer, tanker og drømme.

Om forestillingen

LISTENING PARTY er en fest på scenen. Værterne er en stor gruppe lokale teenagere i alderen 13-17 år. De spiller deres yndlingsmusik. Nogle gange synger de med eller danser med eller græder med eller hvad som helst. De fortæller om deres musik og om sig selv, deres ideer, bekymringer, tanker og drømme. De hænger ud, lytter til musik sammen og lytter til hinanden med deres publikum. De støtter hinanden, fejrer hinanden og deres teenageår. Scenen er deres, ordene er deres, de har magten – selvom det bare er under showet – det er deres fest, og de gør, hvad de vil.

LISTENING PARTY blev bestilt af Reykjavík Dance Festival og Lókal, med støtte fra det islandske kultur- og undervisningsministerium, samt Urban Heat og apap – Performing Europe 2020 – begge medfinansieret af Creative Europe-programmet i Den Europæiske Union.

Om forestillingen

Om Ásrún Magnúsdóttir

Ásrún Magnúsdóttir blev født i Reykjavík i slutningen af ​​firserne. I øjeblikket er hun interesseret i at arbejde med mennesker, der ikke har tænkt meget over dans eller at danse, og forsøger at synliggøre usynlige koreografier. Hun har stor erfaring med at arbejde med forskellige sociale grupper, især unge, teenagere og børn, men også mikrosamfund som hendes egne naboer, beboere i bestemte kvarterer eller mennesker, der deler en lejlighedsbygning.

Dette værk er ofte udviklet i samarbejde med kurator og dramaturg Alexander Roberts. Hendes arbejde har turneret i Europa, hvor hun også har givet workshops for både professionelle og amatører.

Læs mere her

Om Ásrún Magnúsdóttir

Kreditering

Koreograf: Ásrún Magnúsdóttir

Dramaturg: Alexander Roberts

Lysdesign og assistance: Alma Mjöll Ólafsdóttir