Move Your Body – Move Your Mind

(UDSOLGT)
I bevægelsesworkshoppen med koreograf Helle Bach mærkes dansekunsten på egen krop. Workshoppen er for dig, der kunne tænke sig at dykke ind i dansen som udtryk ved selv at komme på gulvet. Eller for dig, der bare gerne vil mærke glæden i kroppen røre sig.

Køb billetter

Kom til workshop med koreograf Helle Bach og mærk dansekunsten på egen krop inden du går til forestilling. Her får du en opvarmning af sanserne og en finjustering af dit lytteapparat. Dine spejlneuroner bliver kørt til startopstilling og du er klar til en udvidet oplevelse af aftenens forestilling.

Praktisk vil workshoppen bestå af en guidet fysisk opvarmning og specifikke øvelser. Igennem både guidet improvisationer, enkle bevægelsesforløb/ koreografier og partnerarbejde vil du opleve dansens forskellige tilgange til kroppen – altså en workshop, hvor dine sanser får en introduktion til de forskellige måder, som dansen bruger kroppen til at fortælle med.

Workshoppen er for dig, der kunne tænke sig at dykke ind i dansen som udtryk ved selv at komme på gulvet. Eller for dig der bare gerne vil mærke glæden i kroppen, der rører sig. Alle voksne kan deltage uanset alder og da det er din krop, der tages udgangspunkt i, er det underordnet om du er nybegynder eller garvet danser.

Helle Bach er uddannet danser fra Balletakademien Göteborg og Ménagerie de Verre, Paris. Hun arbejdede som danser i Frankrig fra 1991 frem til 2003. I 2004 grundlagde hun kompagniet dadadans, der flyttede til Aarhus i 2007-  tilknyttet til først EntréScenen og nu BORA BORA.

Helle Bach har løbende undervist i dans både som højskolelærer, til børn, unge og voksne samt professionelle på Dansstationen i Malmö og DanseHallerne i København.

I 2015 startede Helle bevægelsesatelieret “Det er rørende” i Aarhus, hvor fokus er på mindfulness for den bevægende krop.

Max. 12 deltagere.