HimHerAndIt (DK)

My Undying Love

Interaktiv
Intim oplevelse
Live art
Performance installation

Du træder ind i en installation mellem denne verden og den næste; du indhylles i delikat surround sound musik, du omfavnes af 360-graders videopanoramaer og tager del i en taktil, interaktiv live art oplevelse. I dette smukke, nye værk af Himherandit Productions bliver simple venlige handlinger og fælles ritualer en døråbner til emner om menneskelig skrøbelighed, liv, død og fællesskab

Om forestillingen

Hvordan håndterer vi døden i dagens samfund?
Kan det at dele svære oplevelser omkring tab og sorg øge vores empati som samfund generelt?

I dette betagende nye værk af Himherandit Productions bliver simple, venlige handlinger og fælles ritualer en døråbner til emner om menneskelig skrøbelighed, liv, død og fællesskab.

I 2021 mistede kunstner Andreas Constantinou sine forældre på grund af sygdom. Andreas, som vidste, at hans mor var dødeligt syg, besluttede at optage et interview med hende og tale åbent om døden. Resultatet er intimt og ærligt og udgør selve kernen i My Undying Love.

Denne nye performanceinstallation er kunstnerens ærlige reaktion på sorg, et åbent kærlighedsbrev til menneskeheden, et testamente til kærlighed og en hyldest til selve livet.

HVAD KAN DU FORVENTE, NÅR DU TRÆDER IND I MY UNDIYING LOVE?

Du går ind i en specialbygget installation i små grupper af 5. Her møder du en guide, som vil være til stede sammen med dig gennem hele oplevelsen.

Når du træder ind i installationen nedsænkes du mellem denne verden og den næste; du indhylles i blid, original surround sound musik, du omfavnes af 360-graders videopanoramaer og tager del i en håndgribelig, interaktiv live art oplevelse.

My Undying Love varer cirka en time, og publikum accepterer inden de går ind, at blive i installationen i hele denne tid. Det er ikke muligt at forlade performanceinstallationen før oplevelsen er slut.

Om forestillingen

Om HimHerAndIt

OM HIMHERANDIT

HIMHERANDIT Productions er et af Danmarks førende queer art kompagnier ledet af Andreas Constantinous kunstneriske vision. Kompagniets kunstneriske praksis bevæger sig mellem genrer, fra performancekunst til fysisk teater, samtidsdans, immersivt teater og store videoinstallationer. Kompagniet udvikler projekter, der skubber, provokerer, engagerer og inddrager publikum i sociale spørgsmål omkring køn, seksualitet og identitet.

Om HimHerAndIt

KREDITS

Koncept, instruktion og kunstnerisk vision
Andreas Constantinou

Interaktiv performance
Dagmara Bilon

Videodesign
Christoffer Brekne

Installation/lys/lydddesign
Jeppe Cohrt

Musik
Marlou Vriens

Performers
Andreas Constantinou

Dagmara Bilon
Volunteer
Kenth Rose

Støttet by
Aarhus Kommune

Statens Kunstfond

Wilhelm Hansens Fond

Augustinus Fonden