Location X / Taneli Törmä (FIN/DK)

Survivors

Moderne dans
performance
Spoken word

Hvordan det talte ord kan berige det koreografiske. Kan det talte ord skubbe til kroppen; sætter den i bevægelse, mens kroppen, der bevæger sig, giver ordene en ny betydning. En præcis koreografi og en ligeledes fastlagt ’spoken word’. I løbet af en 60-minutters maraton af bevægelse, stemme og tekst udviskes grænserne mellem kunstnere og tilskuere. Sammen stiller vi det store spørgsmål: Hvor langt vil du gå for at få det til at fungere? Det der satans liv.

Om forestillingen

Taneli Törmäs bevægelser og finske Anna Lipponens tekst er et 60 minutters poetisk maraton. Via de to skuespilleres konstante og samtidige talestrøm, og gennem bevægelse, stemme og tekst, bringes publikum skridt for skridt ind i et manipulerende landskab.Sammen har de undersøgt, hvordan det talte ord kan berige det koreografiske. Det talte ord skubber til kroppen; sætter den i bevægelse, mens kroppen, der bevæger sig, giver ordene en ny betydning. En præcis koreografi og en ligeledes fastlagt ’spoken word’ har taget form.
FAKE IT TILL YOU MAKE IT!

Kapløbet for at lykkes med livet sættes op på scenen og som tilskuer drages du ind. I løbet af en 60-minutters maraton af bevægelse, stemme og tekst udviskes grænserne mellem kunstnere og tilskuere. Sammen stiller vi det store spørgsmål: Hvor langt vil du gå for at få det til at fungere? Det der satans liv.
KUN DEN STÆRKESTE OVERLEVER

OBS! Forestillingens lydside har engelsk tale.

Se video trailer her.

“SURVIVORS – humoristisk, kropslig gennemlysning af hastigheden som ureflekteret vilkår.”
– 4 stjerner (Iscene.dk)

Om forestillingen

Om LOCATION X

Survivors er et samarbejde mellem danske Location X og finske Studio Total.

Taneli Törmä – LOCATION X er en prisvindende koreograf og udøvende kunstner med international og tværfaglig erfaring. Som underviser, performer, fundraiser, idémager og kurator fokuserer han på at udvikle scenekunsten mod en mere mangfoldig, interkulturel, multi-perspektivisk og innovativ form. Læs mere her.

Støttet af: Statens Kunstfond, Odense Kommune, Wilhelm Hansen Fonden, William Demant Fonden, Bora Bora Residency Program, Birca Residency Program, Udviklingsplatformen for Scenekunst, Københavns Scenekunstudvalg.

Om LOCATION X

CREDITS

Idé, koreograf og instruktør
Taneli Törmä

Performer
Troels Hagen Findsen

Performer
Anna Lipponen

Indtalt tekst, dramatiker:
Anna Lipponen/Studio total

Indtalt stemme
Laura Kamis Wrang

Live tekst, dramatikere
Taneli Törmä

Lysdesigner og scenograf
Petri Tuhkanen/Studio total

Lyd designer
Erik Christoffersen

Konsulent
Caroline McSweeney

Administration
Lone Nyhuus

Produktion
LOCATION X