Liliana Barros (POR/DE)

Techno Fauna

Fremtids utopi
Internationalt Gæstespil
Kropslig transformation

EN DEL AF MOVE YOUR MIND FESTIVAL

Hvad nu hvis vores fremtidige kroppe udvikler opgraderinger, specielle funktioner og ekstra værktøjer? Hvordan vil vi bevæge os, relatere og kommunikere i en posthuman verden? TECHNO FAUNA er en danseforestilling, der spekulerer i fremtiden for den menneskelige eksistens, transformation og tilpasning. Den udforsker kroppens grænser, dens arkæologi og muligheden for at smelte sammen med sine omgivelser. Den portugisiske koreograf Liliana Barros giver sit stærkt visuelle bud i en smuk og knivskarp koreografi.

 

Hvad hvis vores fremtidige kroppe har udviklet yderligere opgraderinger, specielle funktioner og ekstra værktøjer? Hvordan ville dette påvirke den måde, vi bevæger os, relaterer, udtrykker og kommunikerer i en posthuman verden?

TECHNO FAUNA er en danseforestilling, der spekulerer i fremtiden for den menneskelige eksistens, det er transformation og tilpasning. Den udforsker kroppens grænser, dens arkæologi og muligheden for at forvandle sig med sine omgivelser. I en abstrakt postapokalyptisk tid, hvor nye væsener hersker, navigerer tre figurer i et område af relationer, udviklede taktikker og magtspil. Desperat søgen efter forbindelse? Står vi over for en utopisk eller en dystopisk fremtidsskæbne? Nødvendigheden af ​​at se ind i en ændret verden og vigtigheden af ​​at røre ved disse ideer er ikke så meget for at svare på hvorfor, men snarere for at udvide vores fantasi. Det er en mulighed for at se nærmere på forskellige fremskrivninger og scenarier.

Liliana Barros og danserne arbejdede på Bora Bora under processen med TECHNO FAUNA som del af et kunstnerophold på Bora Bora Residency Centre. Forestillingen havde verdenspremiere på LOT-Theater i Tyskland den 30. september 2021.

Om Liliana Barros (POR/DE)

Portugisisk fødte Liliana Barros er en uafhængig koreograf baseret i Tyskland. Hun har skabt flere bestillingsværker for dansekompagnier som NationalTheater Mannheim, Saarländisches Staatsballett, Staatstheater Braunschweig, Gauthier Dance, MiR Dance Company, Dance Company Theatre Osnabrück og Netherlands Dance Theatre 2.

Hendes soloværk, NERVURE, har vundet adskillige priser og er blevet inviteret til forskellige internationale platforme. Liliana har modtaget støtte af delstaten Niedersachsen og forskellige nationale tyske fonde for sine uafhængige produktioner såsom MEMORABILIA og TECHNO FAUNA.

Læs mere om Liliana Barros her

Om Liliana Barros (POR/DE)

Kreditering

Koncept, Koreografi, Scene & Kostumer: Liliana Barros

Dansere: Amie-Blaire Chartier/ Laura Cornejo / Cristian Cucco

Musik: Martin Mitterstieler

Dramaturgisk konsulent: Jeppe Hemdorff Nissen

Koreografisk Assistent: Paul Wo Lee

Kropsdele: Ana Rajcevic

Lys: Daniel Wieschnewski/ Liliana Barros

Produktion ledelse: Sepide Freitag

Distribution: Godlive Lawani

Fotograf: Bettina Stoess

Co-produktion: LOT-Theater / Bora Bora Theater, Denmark

Støttet af: Stiftung Niedersachsen, Stiftung Braunschweigisch Kulturbesitz, die Braunschweigischer Stiftung and the cultural Institute of the City of Braunschweig.

Residency: Bora Bora Residency Center, Denmark