Om Teatret

Om Teatret

Bora Bora – Dans og Visuelt Teater præsenterer dans og scenekunst fra ind- og udland, arrangerer lokale, nationale og internationale festivaler og er et produktionscenter for det lokale dansemiljø i Aarhus.

Bora Boras globale udsyn er en naturlig tilgang til en scenekunstform, der ikke er begrænset af sprogbarrierer og som har interaktion og udveksling på tværs af kulturer som et af sine mest markante kendetegn.

Med en lang række partnere i forskellige netværk i Europa forsøger vi igennem udvekslinger at vise publikum det nyeste og friskeste, der bliver produceret indenfor visuel scenekunst. Samtidig samarbejder vi med disse partnere om at skabe de bedst mulige arbejdsforhold og produktionsmuligheder for en stor gruppe danske og internationale kunstnere – blandt andet via Bora Bora Residency Centre.

Vi bestræber os på at skabe en unik udveksling af tanker, idéer og oplevelser mellem det århusianske publikum og europæiske kunstnere og mellem kunstnerne indbyrdes.

Festivaler er en vigtig del af Bora Boras profil og virke. Det er på disse, at kunstnere fra mange lande og publikum mødes og udveksler synspunkter, erfaringer og til tider indleder længerevarende samarbejder. I 2017 var Bora Bora bl.a. vært for den store internationale dansefestival Spring Forward.

Bora Bora har eksisteret siden den 1. juli 2011, hvor organisationen bag teatret Entré Scenen overtog driften af dansescenen på Brobjergskolen. Dansescenen blev officielt åbnet den 17. februar 2012.

Bora Bora
– har status som ‘Lille Storbyteater’ i Aarhus Kommune.
– har to scener med en kapacitet på henholdsvis 200 og 73 publikummer.
– modtager støtte fra Statens Scenekunstudvalg og Aarhus Kommune.
– har via Bora Bora Residency Centre modtaget støtte fra Bikubenfonden.
– er en del af netværkene European Dancehouse Network (EDN), Aerowaves og Keðja.

Videoer

Kort præsentation (på engelsk)

 

Rundvisning i huset og uddybende information (på engelsk)

 

Bora Bora highlights fra de første 5 år

 

Spring Forward Festival 2017 highlights

 

Move Your Mind Festival 2020 highlights

HeadQuarters

HeadQuarters er en oase i Aarhus, hvor god musik, dejlige oplevelser og en hyggelig atmosfære er i højsædet. Hver uge er der et væld af koncerter med primært fokus på ny original musik. Torsdag, fredag og lørdag er der autentisk natklub, hvor man let bliver ført tilbage til de originale discotheques hvor der danses løs hele natten. Her er det med afsæt i tanken om at musik ikke kun er det du ved du gerne vil høre, men også det du ikke vidste du gerne ville høre.

HQ, som stedet også kaldes, har som natklub ofte et musikalsk afsæt i soul, funk og disco, hvilket man også hurtigt fornemmer når man træder ind i de fysiske rammer, der emmer af 60’erne og 70’erne.

Med sin afslappede stemning, et udvalg af lækre drikkevarer til rimelige priser, komfortable hyggehjørner og venlig betjening, stiller HQ rammerne for en god aften.

Da HeadQuarters og Bora Bora deler indgang, har de to parter indgået et samarbejde hvor HQs rammer og personale danner foyer til alle forestillinger og arrangementer på Bora Bora. Her kan du slappe af og nyde selskabet før og efter Bora Boras forestillinger.

Du kan se hele HeadQuarters’ program på www.hq.dk

Åbningstider:
Mandag: lukket
Tirsdag: Se program
Onsdag: Se program
Torsdag: 19.00 – 03.00
Fredag: 19.00 – 05.00
Lørdag: 19.00 – 05.00
Søndag: lukket

Dørene åbner altid en time før forestillinger på Bora Bora starter (også dage hvor HQ ellers har lukket).

OBS:
Hvis du er et band, der gerne vil spille på HeadQuarters, så skal du bruge booking-formularen.
Hvis du har glemt en jakke eller andre ting under et arrangement på HeadQuarters bedes du udfylde formularen på deres hjemmeside.

Persondatapolitik