Šeiko Dance Company (LIT) & Dalija Acin Thelander (SE)

Lumi

Festival Dans Baby Dans
Interaktiv
sanseunivers

Oplev et varmt imødekommende rum, som din baby kan gå på opdagelse i sammen med dig og forestillingens dansere. Med en interaktiv scenografi af lysende objekter, der reagerer på berøring og bevægelse. Kom, slap af og nyd den stimulerende og visuelle oplevelse.
For børn i alderen 0 til 12 måneder.

Spilletidspunkter

Fredag 20. Maj 2022 10:00 (Åbent for adgang 10-12)
Fredag 20. Maj 2022 13:00 (Åbent for adgang 13-15)
Lørdag 21. Maj 2022 10:00 (Åbent for adgang 10-12)
Lørdag 21. Maj 2022 13:00 (Åbent for adgang 13-15)
Søndag 22. Maj 2022 10:00 (Åbent for adgang 10-12)
Søndag 22. Maj 2022 13:00 (Åbent for adgang 13-15)

Om forestillingen

Velkommen til “Lumi” – den overjordiske sfære af fortryllende lys og fascinerende dans. Du og dit barn opfordres til at vandre og udforske, at flyde mellem lysende genstande, der reagerer på berøring og bevægelse, at overgive jer til fascinerende fornemmelser, at nyde den magiske dans og musik, at dagdrømme …

Scenerummet er designet til at udfordre konventionel opfattelse af æstetik til babyer. Det præsenterer en usædvanlig sensorisk oplevelse og atmosfære, rig på bevægelse og moderne dans. Som publikum er du fri til at bevæge dig rundt, nyde flere perspektiver, udforske, være aktiv og/eller blot slappe af.

For at respektere både babyers og voksnes individuelle behov såvel som den tid, der kræves for deres oplevelse, opfordres publikum til at nyde installationen på den måde, det passer til deres personlige behov – at komme til det tidspunkt, der passer dem bedst og blive så længe de kan lide det inden for forestillingens varighed.

Se video her

Om forestillingen

Om lounge og billetter

LUMI er et åbent rum, hvor børn og voksne kan gå ind og ud af installationsrummet efter behov. Er der brug for en pause, er det mulighed at være i loungen. Her er der mulighed for at amme, spise, lege, pusle m.m.
Der kan maksimalt være 15 familier inde i installationen af gangen, og derfor kan der opstå ventetid, hvor vi henstiller til at opholde sig i loungen.

Køber man billet til forestillingen klokken 10, kan man være i installationen fra 10-12.

Køber man billet til forestillingen klokken 13, kan man være i installationen fra 13-15.

Lounge

Før, under og efter forestillingerne kan I benytte vores babylounge. Her tjekker I ind. Der er mulighed for at lægge overtøj, tasker og andet. Loungen er altid under opsyn. Her vil også være mulighed for at pusle, amme, lege og andet.

Ved forestillingsstart – og slut bliver I fulgt til og fra teatersalen. Fra loungen til teatersalen er der cirka 30 meters gang udendørs.

Loungeadressen: Valdemarsgade 1E, 8000 Aarhus

Ventetid til installationen kan forekomme – vi henstiller til ophold i babyloungen.

Om Šeiko dance company & Dalija Acin Thelander

Šeiko Dance Company består af teaterprofessionelle, der arbejder i det moderne dansefelt med at skabe danse- og musikforestillinger, fordybende teater, stedspecifikke forestillinger, promenadeforestillinger, danseuddannelsesprojekter og teaterlaboratorier. Efter at have startet deres arbejde i Klaipėda i 2012, har disse prisvindere af professionelle teaterscene udvidet deres grænser. Selskabet har turneret i mange lande i udlandet, herunder USA, Tyskland, Belgien, Tjekkiet, Norge, Danmark, Rusland, Kina, Island, Ukraine, Israel og Bulgarien. Hvor end de rejser, taler danserne dansens universelle sprog, ubegrænset af enhver censur af politiske, kulturelle, etniske, religiøse eller sociale grænser.

Koreograf Dalija Acin Thelander er den absolut førende indenfor feltet af interaktiv dans for babyer. “Grundlæggende for min motivation for at skabe for det yngste publikum er opfattelsen af ​​barnet som ligestillet med en voksen, værdig til at møde kunst i de tidlige år. Jeg mener, at forestillinger for det yngste publikum skal byde på en værdifuld oplevelse for både barn og voksen. ” Med det udgangspunkt skaber hun forestillinger på børnenes præmisser. Derfor kan man komme og gå efter barnets behov og komme tilbage. Det er barnet der bestemmer tempoet i oplevelsen, ikke de voksne. Vi opfordrer alle forældre til at gå på oplevelse i LUMI sammen med deres børn.

Om Šeiko dance company & Dalija Acin Thelander

CREDITS

Koncept, koreografi, lys & kostumer
Dalija Acin Thelander

Musik
Qillannguaq Q. Berthelsen

Installation & scene design
Linas Kutavičius & Dalija Acin Thelander

Performet at Šeiko Dance Company:
Marija Ivaškevičiūtė

Inga Kuznecova

Oksana Griaznova

Mantas Černeckas

Erikas Žilaitis

Lysformer
Linas Kutavičiu

Programmering
Justas Bø

Producer
Vilija Bartašiūtė

Forestillingen af støttet af
Statens Kunstfond

Andre forestillinger på Dans Baby Dans festivalen