MYKA (DK)

Ocean

Festival Dans for babyer og forældre
Interaktiv

En poetisk oplevelse af havets magiske verden, der beroliger nervesystemet og knytter forældre og babyer tættere sammen. MYKA inviterer babyer og deres voksne ind i et sanseligt og meditativt havunivers med selvlysende dybhavsvæsener og plastikforurening. Under overfladen i det ukendte dyb møder de to dansere, bølger, havplanter, selvlysende dybhavsvæsner og plastik i et helt nyt og forbedret økosystem.
For babyer fra 3 – 7 måneder og deres voksne, gravide, samt forældre på barsel.

Spilletidspunkter

Tirsdag 17. Maj 2022 09:30
Tirsdag 17. Maj 2022 11:30
Onsdag 18. Maj 2022 09:30
Onsdag 18. Maj 2022 11:30
Torsdag 19. Maj 2022 09:30
Torsdag 19. Maj 2022 11:30

Om forestillingen

Her kan de opleve hvordan havets vægtløshed får tiden til at nærmest gå i stå, og hvor babyer og voksne kan give sig hen til den ro, havet kan give. Hvor fortid og fremtid smelter sammen i et utopisk univers og i en helt ny bølge som bevæger de kommende generationer ind i det ukendte.
Som research til forestillingen har danserne og koreograferne besøgt strande i ind og udlandet, samlet plastikaffald og undersøgt hvordan plastik påvirker havene og havdyrenes liv. OCEAN håber at kunne være med til at vise nye veje for en grønnere fremtid og nedbringelse af plastikforurening.
ET HÅB OM EN GRØNNERE FREMTID I ET FORBEDRET ØKOSYSTEM.

Publikum er velkommen til at sidde eller ligge ned og opleve forestillingen på deres helt egne præmisser.

Se trailer her

 

Om forestillingen

Lounge

Lounge

Før og efter forestillingerne kan I benytte vores  babylounge. Her tjekker I ind. Der er mulighed for at lægge overtøj, tasker og andet. Loungen er altid under opsyn. Her vil også være mulighed for at pusle, amme, lege og andet.

Ved forestillingsstart – og slut bliver I fulgt til og fra teatersalen. Fra loungen til teatersalen er der cirka 30 meters gang udendørs.

Loungeadressen: Valdemarsgade 1E, 8000 Aarhus.

Om MYKA (DK)

Bag forestillingen står koreograf My Grönholdt, som er kunstnerisk leder af dansekompagniet MYKA og senest udvalgt til Statens Kunstfond’s “Karriereprogrammet – Den Unge Kunstneriske Elite” i 2020-2022. My Grönholdt har tidligere skabt baby og småbørnsforestillingerne POLAR BEAR og NATTEN, og med OCEAN er det første gang hun laver en forestilling både for babyer og gravide og baby i livmoderen. Ved siden af sit virke som koreograf er hun mor til tre børn, alle under 7 år. My Grönholdt fortæller:
“Babyer fortjener præcis som voksne og børnepublikum også scenekunst af høj kunstnerisk kvalitet som en del af deres hverdag og opvækst, og babyer vil blive inviteret ind i univers der fører deres sanser ind i det ukendte.
Når jeg skaber scenekunst for nyfødte ser jeg på babyers udviklingstrin; hvor de er motorisk, og mentalt, og undersøger hvor de er i deres udvikling og hvordan vi kan stimulere dem på det stade på babyens egne premisser, og samtidigt udfordre dem uden at overstimulere.“

Om MYKA (DK)

CREDITS

Koreografi i samarbejde med de medvirkende
My Grønholt

Koncept
MYKA

Scenografi og kostumedesign
Baum&Leahy

Musik og lyddesign
Erik Christoffersen

Dans
Julie Rasmussen

Dans
Vincent Jonsson

Lysdesign
Sonja Lea

Konsulent
Jon R. Skulberg, Dalija Acin Thelander

Producent
prfrm – produktion & formidling af scenekunst

Foto og video
Morten Arnfred

Grafik
Nete Banke/Imperiet

Andre forestillinger på Dans Baby Dans festivalen