Shechter II (UK) / Liliana Barros (POR/DE) / Ásrún Magnúsdóttir (ISL) / Mette Ingvartsen (DK)

Move Your Mind Festival 2022

festival
interaktion
international dans

Bora Bora byder dig velkommen til festival med fokus på krop, hjerne og bevægelse.

Gennem danseforestillinger fra ind- og udland, foredrag, samtalesaloner, publikumssamtaler med kunstnere m.m. kan du sammen med dine medpublikummer og festivalens kunstnere forsøge at sætte ord på hvad både hjernen og kroppen oplever.

CONTEMPORARY DANCE 2.0

Hofesh Shechter Company presents Shechter II (UK)
1. – 3. november

En rytmisk, voldsomt energisk og medrivende forestilling fra den anerkendte koreograf Hofesh Shechter og hans prisvindende kompagni Shechter II. Et legende take på Shechters egen kunstform, hvor kun én ting sikkert – at danserne gør det på deres måde.

Læs mere og køb billetter her

CONTEMPORARY DANCE 2.0

TECHNO FAUNA

Liliana Barros (POR/DE)
9. – 11. november

Hvad nu hvis vores fremtidige kroppe udvikler opgraderinger, specielle funktioner og ekstra værktøjer? Hvordan vil vi bevæge os, relatere og kommunikere i en posthuman verden? Danseforestillingen udforsker den menneskelige eksistens’ fremtid og kroppens grænser i en smuk og knivskarp koreografi.

Læs mere og køb billetter her

 

TECHNO FAUNA

LISTENING PARTY

Ásrún Magnúsdóttir (ISL)
15. – 17. november

Har du selv danset i smug foran spejlet derhjemme? LISTENING PARTY er en fest på scenen med en stor gruppe lokale teenagere. De spiller deres yndlingsmusik, synger, danser, græder eller hvad som helst. De fortæller om deres musik og om sig selv, deres idéer, bekymringer, tanker og drømme.

Læs mere og køb billetter her

LISTENING PARTY

THE DANCING PUBLIC

Mette Ingvartsen (DK)
23. – 25. november

Er du klar til at være høj på livet igen? For i aften skal vi danse! Mette Ingvartsen fremkalder kollektive øjeblikke af dansemanier fra fortiden og udforsker en intens blanding af ustoppelige bevægelser, uophørlig musik og højt tempo rytmer af ord og sang. Himlen vil danse. Planeterne vil danse. Stjernerne vil danse…

Læs mere og køb billetter her

THE DANCING PUBLIC